Over ons

40 jaar ervaring in vervaardigen van voorzetapparatuur.

Little Giant Europa is één van de toonaangevende toeleveranciers voor het leveren van apparaten voor vorkliften. In de laatste 40 jaar hebben we toestellen geleverd, die in eigen huis werden ontwikkeld en geproduceerd, over de hele wereld.

Standaard producten en op maat geproduceerde specials.

Wij bieden onze klanten een breed assortiment van standaard producten voor inzet in verschillende industriële toepassingen. Natuurlijk ontwerpen we ook producten voor speciale inzet, op maat gemaakt, volgens de klant zijn wensen en specificaties door het gebruik van geavanceerde 3D-CAD systemen.

Voor alle goederen die door een vorklift kunnen worden vervoerd zal ons uitgebreid team van specialisten de meest perfecte en duurzame oplossing kunnen aanbieden.

Kwaliteit en expertise

Duurzaamheid, consistentie en ononderbroken betrouwbare verbeteringen garanderen bedrijfszekere apparaten met lage onderhoudskosten voor onze klanten. Van bij het ontwerp, de keuze van de materialen, de voorbouwmaat, de grootte van het toestel en het doorzicht worden alle optimale afmetingen in acht genomen.

Little Giant Europa levert standaard apparaten en ‘specials’ voor vorkliften en kan oplossingen aanbieden voor een brede waaier van applicaties.

Snelle after-sale service.

Onze after-sale service is altijd klaar voor onderhoud en herstellingen. Opgeleide en ervaren monteurs, ERP systemen, onze design ingenieurs, een uitgebreide voorraad aan ruwe materialen en reserve onderdelen verzekeren dat de meest accurate oplossing altijd kan worden toegepast op een snelle en efficiënte manier.

Efficiënte interne logistiek heeft een positieve impact op de output van het bedrijf. Het is geen verzameling van verschillende componenten, maar een zorgvuldig opgebouwd geheel. Alles moet sneller worden verhandeld, producten zijn meer divers, werkomstandigheden zij belangrijk geworden.

Verbeterde interne logistiek biedt een oplossing voor deze uitdagingen.

Little Giant werkt constant in deze sector om effectieve oplossingen aan te bieden voor zulke problemen, wensen en doelstellingen.

Ons standaard gamma bevat een wijd assortiment van producten die een oplossing kunnen bieden aan U specifieke noden en vragen. Een team van experts maken alle finale aanpassingen in lijn met Uw opgave om zeker te zijn dat het eindproduct perfect beantwoord aan de gestelde eisen.

Kan U geen oplossing vinden in ons standaard producten?

Onze ervaren ingenieurs zullen tijd nemen te luisteren naar Uw doelstellingen, ze analyseren en een gerichte oplossing aanbieden.

About us

Een ervaren team zal alle mogelijkheden toepassen om de eisen en wensen die worden gesteld, een eindproduct aan te bieden dat volledig past binnen Uw onderneming.